Сб, 24.02.2018, 21:22
Добре дошли Гость | RSS

Филми

Главна » Файлове » Онлайн филми » Комедия

Neighbors 2 Sorority Rises / Да разлаем съседите още веднъж (2016)
04.07.2016, 13:53
Към „ветераните“ в поредицата Сет Роугън, Зак Ефрон и Роуз Бърн се присъединява Клои Грейс Морец за втората част на най-касовата оригинална комедия на 2014 г. – ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Никълъс Столър е отново режисьор на лентата, която разказва какво се случва, когато волята на родителите се сблъсква с връзките на женското общество.Сега, когато Мак (Роугън) и Кели Раднър (Бърн) са в очакване на второто си дете, семейството се подготвя да направи последната крачка към света на възрастните: да се преместят в предградията. Но точно, когато си мислят, че са си върнали квартала и е безопасно да пуснат къщата си на пазара за недвижими имоти, в съседство се нанасят нови наематели – колежанско общество, по-безконтролно и откачено от Теди (Ефрон) и братята му.Отблъснати от сексистката ограничителна система на университета, нетрадиционните дами от Капа Ен Ю са решени да основат собствено общество, където могат да правят каквото си искат. Когато Шелби (Морец) и сестрите й Бет (Кирси Клемон) и Нора (Бини Фелдстийн) откриват идеалната къща точно до университета им, са убедени, че няма да позволят на факта, че се намира на спокойна уличка, да им провали партито.Принудени да се обърнат към единствения си бивш съсед, който има уменията да разкара колежанките, Мак и Кели довеждат харизматичния Теди като скрито оръжие. Ако успее да се внедри в обещството с помощта на чара си, 30-годишният младеж ще успее да разпръсне момичетата и да върне спокойствието в квартал

Времетраене: 92 минутиРежисьор: Никълъс Столър
В ролите: Айк Баринхолц, Карла Гало, Дейв Франко, Клои Грейс Мориц,
Сет Роугън, Зак Ефрон, Селена Гомез, Роуз Бърни
Държава: САЩ
Година: 2016
Категория: Комедия | Добавено от: kun4eto | Тагове: Комедия
Преглеждания: 153 |
♥ Харесва ми 0
Общо коментари: 0
Подобни филми:

Случайни филми:

Само регистрирани потребители могат да добавят коментари.
[ Регистрация | Вход ]
Търси
Логин
Логин:
Парола:
ОБЛАК ТАГ
Статистики

Общо онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0"NetFilmi" не излъчва или хоства нито един от посочените филми или сериали!
Използват се само безплатни линкове към тях за споделяне, които се разпространяват свободно в Интернет пространството.
"Ние" не носим отговорност за това, дали са уредени авторските права между отделните страни.
 За да съобщите за съдържание, нарушаващо авторски права, моля използвайте контактната форма, ще бъде премахнато незабавно.


"NetFilmi" не обеспечивает или разместить любой из этих фильмов или сериалов.
Мы используем только свободные ссылки на них для совместного использования, которые свободно распространяются в Интернете.
"Мы" не несут ответственности за ли они регулируются авторские права между странами.  
Чтобы сообщить содержание, нарушающее авторские права, пожалуйста, используйте контактную форму, будут немедленно удалены.


"NetFilmi" nicht bieten oder Gastgeber einer dieser Filme oder Serien Wir verwenden nur kostenlose Links zu ihnen für den Austausch, die frei über das Internet verteilt sind.
"Wir" sind nicht für, ob sie zwischen den Ländern geregelt sind urheberrechtlich verantwortlich. 
 Um Inhalte, die das Urheberrecht verletzt zu melden, nutzen Sie bitte das Kontaktformular aus, wird sofort entfernt werden.